Zpět Lidové noviny Zeptali jsem se vědců: Proč polévka kysne?
Hledat Rubriky 25. 9.
Close
Inzerce
30. 6. 6:22

Zeptali jsem se vědců: Proč polévka kysne?

Lidové noviny
Kysnutí je jednou z variant fermentace neboli kvašení. V případě polévky jde o nežádoucí jev, jiné potraviny by bez tohoto procesu naopak vůbec nevznikly. Na otázku odpověděla RNDr. Lenka Libusová, Ph.D., z Katedry buněčné biologie Přírodovědecké fakulty UK.
Celý článek
 Líbí se mi Odpovědět
Inzerce

Komentáře

Zatím žádný komentář...
Nahoru

Nastavení data

Dnes je Úterý, 25. září 2018

+ 1 -
+ 1 -
+ 2016 -

Zavřít

S používání webových stránek newsbelow.cz, souhlasíte s využíváním cookies ve vašem prohlížeči.

Pokračovat

Lidové noviny

Zavřít